Количка

[ 0 ] Артикула
Финализиране на поръчката
Затвори
Количка
ID Продукт Картинка Количество Цена  
Количка
chirikart.com : Начало » За нас

За нас

 

        Добре дошли в магазинчето на Чик Чирик!

 

Превърнах хобито си в професия подтиквана от необходимостта да творя и създавам най-различни неща. Работилничка, в която родените идеи се превръщат в краен резултат. Творчеството генерира в ново творчество, а колкото повече идеи осъществяваш, толкова повече нови се появяват. Всяко изделие е уникално, също както уникален е човекът. Идеята за онлайн магазинче се роди спонтанно.

 

Продуктите са разнообразни и оригинални, ръчно изработени с любов и вдъхновение. Всяко произведение има история на създаването си, която може да бъде разказана и така Вие ще бъдете част от нея. Носейки уникати, разказвате на хората, че сте творчески настроени, държите пръста си на пулса на времето и сте уникална личност.

 

В арт магазинче „Чик Чирик”, което се намира в гр. София може да намерите подходящия и оригинален подарък за Вас, любими хора, близки и приятели. Тук ще откриете изработени от сърце предмети и изделия, с които ще дарите радост, любов и топлина при различни поводи, празници и делници, а защо не и без повод, просто да се поглезите. Нека подаръкът бъде наистина екстравагантен.

 

Защо го нарекох „Чик Чирик”? Ами защото много обичам да бърборя, но и здраво да работя. А и няма по-голямо удовлетворение от това да създадеш нещо със собствените си ръце, с което да дариш светлина и усмивка в очите на хората... :) :) :) :) :)